Barion Pixel
Háziállatod álma kuckó kutyáknak és macskáknak

Amikor a kölykök éppen nem játszanak vagy esznek, akkor alszanak. Az alvás fontos része a kölyökkutya életének, hiszen a legtöbb fejlődés, növekedés ebben az időszakban történik. Gondoskodjon róla, hogy kiskutyája kényelmesen érezhesse magát és legyen egy saját kis kuckója, ahol biztonságban érezheti magát.

Miért van szüksége egy kölyökkutyának saját ágyra?

A kölyökágyak azért fontosak, mert biztonságos helyet nyújtanak a kutyus számára, ahol zavartalanul pihenhet. Ha a kölyökkutyákat idő előtt felébresztik, vagy az alvás mélyebb szakaszaiban zavarják meg, akkor egészségügyi problémák és gyenge növekedés léphet fel náluk.

 

A kiságyak segítenek távol tartani a kölyköket a bútoroktól. Aranyos lehet, amikor a német dog kiskutyája mindössze 15-20 kilósan alszik a kanapén, azonban több mint 100 kilósan kicsit nehezebb leszoktatni erről a szokásról😀 Ezenkívül, ha saját ágya van, segíthet megőrizni a békét közte és más kutyák között az otthonában. Ha saját kiságya van, kevésbé valószínű, hogy „ellopja” valaki más ágyát.

Különböző típusú kutyaágyak

Sokféle kiságy közül lehet választani. A legtöbb ágyban egy puha párnaalap van, majd lehet nyitott vagy zárt oldalú. Ha a kutyaágy alacsonyan fekvő és lapos, érdemes lehet egy merev falú kutyaágyba helyezni. A klasszikus kutyaágyaktól eltérően a Háziállatod álma kuckó, fánk alakú kialakítása ideális lehet, hogy tökéletes kényelmet nyújtson kedvence számára.

Mire érdemes odafigyelni?

Ha a kölyökkutya ragaszkodik ahhoz, hogy megpróbáljon az ágyadban aludni (de te nem szeretnéd, hogy ott aludjon) akkor próbáld meg a kutyaágyat a sajátod mellett tartani, ezáltal közelebb érezheti magád hozzád.

 

Mivel a kölykök időnként „baleseteket” szenvednek, az ágynak könnyen tisztíthatónak kell lennie. A fogzás miatt érdemes arra is odafigyelni, hogy tartsunk néhány erősebb anyagból készült játékot is az ágyban, ágy közelében, ezáltal csökkentve a kockázatát annak, hogy a kiságyat szedje szét.

6. Manó jelmez

If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.

James Herriot

0

Kosár Van kuponod?
  • Nincs termék a kosárban.